Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu som då


Nu som då
går jag från häl till tå
från att ligga till att stå
och från att skörda till att så

Nu som då
går jag till färgad från grå
från att stå till att gå
och från att leta till att nå

Nu som då
har jag kvar mina sår
och vet fortfarande inte riktigt hur jag mår
så nu som då är det något som saknas ändå




Fri vers av VildLilja
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 08:46



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Härliga rader som ger hopp om att ha det bra och leva!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad