Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag använde energin till att sitta i solen och äta glass


Jag hade kunnat titta satan rakt i ögonen

för att sedan spotta han i ansiktet



men jag orkade inte ta mig tiden.








Fri vers av VildLilja
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 09:05



Bookmark and Share


    Ruffa
HELT rätt! Spotta satan i nyllet? Vem har tid med sådant när man kan pilla ludd ur naveln istället!
2008-09-18

    Mr.painter
KANOOOOOOON
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad