Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken ofattbar

Kärlekens kraft....
oändlig i sin styrka
den går bär tror hoppas
genom precis allt.....
människan kan inte
kommer inte att förstå..
vidden höjden bredden
av kärleken den oförklarliga..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 11:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Läckert!
2008-07-17

  Michaela Dutius
nej kärleken kan man inte förstå
bara ta emot
2008-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Den bär Guds tydliga signatur.
Den har sin upprinnelse i Honom.
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP