Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklara semesterplaner


SommarSverige

ligger öppet för våra fötter

men vi vet inte vart vi vill gå

Vad gör man då?




Övriga genrer av eva m h
Läst 174 gånger
Publicerad 2008-07-16 11:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bara tar bilen och far
här och där man goda vänner har
som för natten kan ge logi
och dela en kvällstund med den som är fri

att fara precis just vart han vill
och va glad för det var mig de kom till
Vad är väl livet om inte möten och ord
när tankar delas vid vänners bord
2008-07-16

  * Ammi *
man lyssnar till sitt hjärta ..
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h