Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte två hjärtan..

Mitt hjärtas slag ökade
i takt med att snart se dig...
tiden närmade sig för din ankomst
nedräkningen hade börjat....
tankar for än hit än dit inom
mitt förväntansfulla nervösa huvud
tänk om du inte blev glad av att se mig
tänk om du inte längtade som jag.....
alla dessa tänk om.........
men så kom ögonblicket av din närvaro..
så fulländat underbart ljuvligt härligt sant
möttes våra blickar av kärlekens ögon....
då visste jag i tystnadens ord...
kärlekens blodsvarma av två hjärtans möte..




mare





Fri vers av mare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 13:04



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att få ha det så fint
2008-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Pirrande, kittlande, porlande härligt!

Ser också fram emot en speciell händelse.
2008-07-16

  lyckeli
Kärleken....sköna....
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP