Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytt

Oj vad mycket bra ha saker jag har
jag kastar, sorterar och ger bort.

samlat har jag gjort i fem år snart
det är inte klolkt vad man tycker sig behöva.

men nu tar jag bara med det jag och
barnen verkligen vill ha, vi ska börja
om på nytt i en annan stad.

det är spännande och kul, men
ack så pirrigt det känns, med allt nytt.

men vi är eniga om detta mina barn och
jag, vi känner glädje att få starta om
med nya skolor, jobb och vänner

men tur är att det gamla finns kvar,
bara att åka i bilen ett tag så kan vi
krama om dem , de kära vi lämnar..

så med flytten för dörren och allt i
kartonger, lämnar jag med glädje
och sorg, den plats jag alltid har haft.

för att låta förnyelsen ta vid och
ge mer mening i mitt liv...




Fri vers av Ellan
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 17:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En härligt lycklig dikt som även talar styrka och mod
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan