Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2005


Sedel-ärande limericksvit


En sexköpare ifrån Valla
på nyfallen kvinna han kalla'
men hon lekte fin
och tog inte i'n
så han tröstade sig med en "tralla"!

Den man som blev lurad i Valla
till AD den strejkande kalla':
Hon snodde min peng
gick inte i säng...
För avtalsbrott nu hon ska falla.

Men domarn, nyss hemkommen från Katmandu
från kärand' till svarand' han såg. Ett jehu
det blev han tillika -
för ilskan gav vika:
För bövelen, jävlar - det är ju min fru!

Men hallå, lilla dumsnut från Valla
som en kvinna till doms ville kalla -
om hon än varit lat
du riskerar bli flat
när hon faktiskt är domarens "fralla"!




Bunden vers (Limerick) av Caprice! VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-16 18:46



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
*skratt* joda..den va allt bra...
2008-09-25

  thyra
Här fick du verkligen ihop en festlig svit! Fint!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP