Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ av nyanser

Inom själ..
liv av sårbarhet
liv av styrka..
känslor av nyanser
alla toner
spelar sig fram
i harmoniernas musik
till symfonier av ljuvlighet
flödar toner fram..
speglar själ av inre liv



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-16 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvligt vackert
2008-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Så övermåttan underbart har Den Allsmäktige danat oss.
2008-07-16

  KristinaE
.. en spegel - en slinga av värme.
2008-07-16

  aol
ja underbart
2008-07-16

  Bibbi VIP
Håller med Berit här.
Applåd!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP