Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version


blomsterängar

de vackraste
blommorna
står kvar på
minfälten

där ingen
vågar plocka






Fri vers av Anders P VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 21:30



Bookmark and Share


  Maria T
Tragiskt...
Vackert...
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP