Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga frågan; Vad är meningen med livet?

Meningen med

 

 

LIVET

 

 

Är att söka

 

 

 

Meningen

 

 

 

MED

 

 

 

LIVET

 

 

Annars kunde vi ju ALLT

 

 

INNAN?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-16 23:43



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Livet?
leva rövare med livet innan det lever rövare med en själv..
eller för att ta svaret ur Liftarens guide ... 42!!!

eller ehhhh

kanske leta efter den perfekta frågan som gör att man vågar hitta svaret?

*funderar vidare...*
2008-07-17

  mjuk
*ler* bara *ler* .Tummen upp för dej :))
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans