Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk vill ju INTE vara så fördomsfulla  i Sverige;)


Spasmer

Har vissa

helt ofrivilligt

 

 

 

men de blir

retade av

"mogna"

Vuxna

som det så fint heter

.......

 

 

Att barn glor är väl en sak

Men att vuxna människor ser det som något

konstigt

är förödande

................................................................................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 23:51



Bookmark and Share


  LassO
tror mer på dumhet än ren elakhet...
2008-09-13

  Nikolai Jungsin VIP
vad de inte vet är att det är DE själva som är konstiga.. de blev fel-navlade helt enkelt och höll på att drunkna i glo-soppan..
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans