Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en vän

ensamheten
faller som stenar
från ett förlorat liv
orden krymper
svider, kliar
hemligheterna i din ögonvrå
förföljer mig
tills det att jag inte längre kan
andas

varje sekund med dig är ren lycka
varje sekund utan dig är totalt meningslös


frågor om instängdhet
förblir
osvarade
jag gav dig allt och när det tog slut
gjorde jag alltid mer
för din skull
aldrig
för min
i all evighet, eller hur




Fri vers av isolas
Läst 668 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-17 02:57



Bookmark and Share


  friheten
Väldig vacker detta:

"varje sekund med dig är ren lycka
varje sekund utan dig är totalt meningslös"
2008-07-17

  The Third Poet
"varje sekund med dig är ren lycka, varje sekund utan dig är totalt meningslös" - Vackert! :)

Tack för att du delar med dig

/ |TTP
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

isolas