Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om min mormor, hon lyste som en diamant.....blev 100 år....


Skönhet inifrån..

Skönhet kommer inifrån
den glimmande vackra..
glittrande som havet
i sin storhet av solljusets
vida varma sken...
lyser ögon av det inre
livets gömmor träder fram..
strålande skönhetens glans
av årsringar som trädet mäktigt står
formas vi av livet av allt det som vi sår...




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-17 12:20



Bookmark and Share


  * Ammi *
Underbart skrivet!!
2008-07-19

  Lars Hedlin
Vackert o sannt
2008-07-17

  Kalle.O
Ljuvlig poesi!!
2008-07-17

  lyckeli
ord av kärlek...och skönhet kommer verkligen inifrån...
2008-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt vackert.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP