Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se dig springa

jag ska sluta mina ögon
och se dig springa genom livet
se dig springa förbi allt du
egentligen
skulle ha mött
för att sedan förstå att jag var en av de
som du sprang förbi

Love songs sucks
and fairytales aren't true


Jag ska sluta mina ögon
och få dig att virvla runt
bland allt det goda
som du egentligen
skulle springa förbi

få dig att ramla och stanna
där jag som mest vill ha dig
få dig att kolla på mig
som du
egentligen
inte annars skulle ha gjort

resa dig upp

sen ska jag öppna mina ögon
hoppas hoppas hoppas




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-07-17 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia