Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen titel


Ibland är någon där

lägger den grå masken
över ditt ansikte


dog han nu
viskar hjärtat

som av pur förvåning
ransonerar sina slag


ett ögonblick eller mer
sprider döden ut
en försmak av den
totala stelheten


sedan lyfts masken av

hoppet modet viljan

jag ropar dom alla tillbaka


kärleken vakar
du skall bli frisk
viskar jag i ditt öppna ansikte

och du ser på mig som en främling
som just nu inte vet var resan har sitt slut




Övriga genrer av Bim
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-17 20:30



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Svårt att sätta en titel på något som är så tungt och svårt...
2008-07-18

  Hildegun Relefors
starkt, insiktsfullt,skrämmande, sorgset,hoppfullt!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim