Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Botaniserat i Linnes värld idag


Vilken man




Carl von Linne

En stor liten man

Bara 153 cm lång

men vilken stor pionjär han var




Övriga genrer av eva m h
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 22:23



Bookmark and Share


  W.Riter
Längden hade ingen betydelse där.
2008-07-20

  papessa
jag har en bild på hans säng, den var inte stor, men han satt väl mest och skrev i den kanske
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h