Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstig

Myrstigar i en skog

är som livets väg

krokig och brokig

med en massa hinder

i sin väg

allt till för att övervinnas

annars kommer man

inte framåt

till målet

...........

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-07-17 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans