Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i det sista




Nu var det dags
en skulle bli två


ett lånat efternamn skulle återges
och ett bortglömt tas tillbaka

de hade bitit på varandras naglar för länge
men nu var det färdigt

slut


klart


för en skulle bli två






Fri vers av VildLilja
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 10:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vet hur det känns. smärtsamt är bara förnamnet.
Väl förmedlat i allra högsta grad !
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad