Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg


Vi är alla på väg någonstans

Ibland vet vi vart

Ibland vet vi inte alls

vart livet för oss

Livet kan vara ett äventyr

om vi inte är för rädda att leva






Övriga genrer av eva m h
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-18 22:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja oftast är vi för rädda ..
2008-07-18

  Tosan VIP
Längtar när jag läser denna efter att på ett vuxet sätt kunna känna som jag gjorde som tonåring...."Det är så roligt att leva för då får man se hur det går!"
2008-07-18

    Lindizz
Gillar denna text. Applåd!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h