Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest....


moln av vattenångest

friheten i ovissheten
sprudlande inombordsmonster som vill ut och lyfter mig upp till molnen
orden kommer inte fram
det jag säger står still
svävar fram i luften framför mig
stannar och rinner ner som svart färg framför mina ögon
tyst tyst när det spricker
ljudlöst

söker mig bort vill inte söka sanningen
vägrar låta svaren ta mig ner
stannar i min upprymdehet så länge jag förmår
struntar i rätt och fel så länge lättjan ger

lura mig in i ditt spel, ge mig fler falska hopp och lögner
så länge min kropp tror sig få glädje, dansar och ler
så länge min själ låtsas bli hel




Fri vers av sanjoula
Läst 669 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 15:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bra skrivet- och bra att du står upp för dig själv och vad du vill
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula