Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andnöd



och intuitivt vet han
att diktslutet närmar sig

paniken sprider sig i hans
överfulla hjärna
svettpärlor tränger fram
och bränner sig fast i ögonvrårna
med samma frenesi som ångesten
expanderar i bröstkorgen

tyngden
den evinnerliga tyngden
hänger över honom
likt maktlösheten
inför det tryckande behovet
av att för alltid fortsät












Fri vers av alfa VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-19 22:23



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Snyggt. Att skriva med magen.
2008-07-20

  Dan Linder
och genom intuitiviteten överlever dikten och dess diktare.
Bra.
2008-07-20

  Fredrik P. VIP
apropå...dikten tar aldrig slut!
men diktaren kan ju göra vad
han vill...för att slippa "andnöd"
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén