Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas är hårt, människor är mjuka

Bakom din blick
ser jag
en stor ensamhet

Hjälp mig
att hjälpa dig

Hur kommer jag
innanför din glasartade
hårda yta

Den som du
tittar på världen genom

Utan skador
går det inte
att slå sönder den

Finns det ingen genväg
som kan ta mig
in till dig

Hjälp mig
att hjälpa dig

så att ditt mjuka
jag vet finns där
får en chans

Igen.




Fri vers av Dionysius
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-19 22:30



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Intressanta ord!
2008-07-19

  Night Soul Woman
:) Vaaackert! *applåd*
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius