Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bad

vedeldad bastu
vid älvens strand

nakna inför
varandra i
bastuns hetta
och dunkel

öppnas såväl
sinnen som
porer

älvens svalka
efteråt

en lisa




Fri vers av Anders P VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-07-20 09:48



Bookmark and Share


  Rachel Roth
skön sommarbild
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP