Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken den ljuvaste
mest underbara
härligaste
obeskrivligt stor..
över mitt förstånd...
driver på med sin styrka
så kraftfullt..
tvingar sig på
i sin ödmjukhet..
så omtumlande övermäktig




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-20 13:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
....från kärleken kommer vi.. till kärleken ska vi...
härligt skrivet.
2008-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Intressant kontrast där mellan tvång och ödmjukhet.
En inneboende paradox.
2008-07-20

  aol
ömt vacker poesi
2008-07-20

  friheten
Vacker, kärlekn är allt om man har tur.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP