Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du min...


Hemsökelse

Ser dina spår lite här och var
ditt namn som lyser på skärmen
Du vet hur hett jag önskar ett svar
men du döljer dina kort i ärmen
Med olika alias bär du din mask
leker gömme och titt ut med mig
Hemlighetsfull och alltför rask
för att jag någonsin ska hitta dig




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-20 13:08



Bookmark and Share


  Svante
Ja internet är allt en fascinerande labyrint/gömställe och ett slags separat univesum ;)
2008-07-21

  Laijza
ooha, får rysningar av denna. Vet inte varför.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för