Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Liv

Ett liv vi fått att leva..
så många olika
liv levs......
liv på olika vilkor
startens början
inte någons val..
men i det fördolda
Kärleken som danat oss
i moderliv..
valde alla med eget dna..
helt unika.........
vill guida genom livet
just precis sida vid sida..
där fri att välja..




mare





Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-20 13:44



Bookmark and Share


  coffe
underbara,,tanketecken..c
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Fast egentligen har den som är en syndare ingen frihet.
Var och en som gör synd är syndens träl.
I själva verket är det först när man blir frälst som man har möjlighet att välja.
2008-07-20

  Maria T
En mycket fin dikt.
Kärleken som danat oss...
2008-07-20

  aol
sann vacker poesi så berörande
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP