Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregn



Hon letade ord
som kunde täcka
läckorna

där glädjen
rann ut som vatten



hon letade vatten
som rann

likt ord
fyllda av tröst



hon letade

utgångar och ingångar






Övriga genrer av Bim
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-20 14:45



Bookmark and Share


  jardan
Vackra rader som trevar fram och söker möjligheter
2008-07-21

  Rachel Roth
....solregn är ett trösteord
så fin dikt du skrivit
2008-07-20

  VildLilja
smart och fint skrivet och absolut bra!
2008-07-20

  Cadena
Fint med de många anspelningarna på känslor och vatten - samt oket som väl är tänkt att bära det.
2008-07-20

  Night Soul Woman
Fint skrivet:)
Jag fick något att tänka vidare på
"med det ok hon hade att släpa på"
Tack för läsningen:)*applåd*
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Bim