Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra tårar




Det är inte saltet som är slut
utan rädslan för smärtan
att låta dem falla






Fri vers av VildLilja
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 16:35



Bookmark and Share


  Nasrin
kort och vackert!
2008-07-20

  Don Jorgé
Så kan det kanske vara. Fint skrivet.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad