Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prins

Så kom du där på din vita häst
min prins som jag längtat så efter..
alltid drömt om....
för att rädda mig med din kärlek
föra oss två tillsammans bort..
där ingen kunde nå det fina vackra
just emellan dig och mig..
rida långt långt härifrån till evighetens
kärleksland alltid omsluten i din kärlek..
min efterlängtade prins kom inte
i drömmens värld av bomull...
utan i sin röda bil av stål så hård men varm
full av kärlek het körde han rakt in i mitt hjärta
precis som amors pilar träffade han direkt sitt mål..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-20 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Träffsäkerhet är en dygd.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP