Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag odräglig...


FågelskÅDAr

 

Frukostrast

Glasstrut

Begripa

Ishalka

Världsvan

Planka

Samband

Persiska

Gathörn

Uppväcka

Vietnames

Skruv

Smörgås

Slalom

Fotsula

Svetsskarv

Jätteglada

Monogam

Flabb

Muckar-du-va

;}




Övriga genrer av Pulsatilla
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 21:03



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
haha häftigt!!!
2008-07-21

  Lennart Lindgren
Tänk vad mycket man kan se om man bara stannar upp...Kul text!
2008-07-21

  Anders P VIP
Du måste ha en jävligt bra kikare.
2008-07-20

  W.Riter
Det där var odrägligt...men vissa kan vara det.:-)
2008-07-20

  Söder
Många fina fåglar här :D
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla