Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hade velat

jag hade velat leva
lite mera äventyrligt
jag hade velat blanda
sött och salt med beskt och syrligt
'
men dagar kommer dagar går
med frukost lunch och fika
och åren går med höst och vår
och ter sig alla lika




Fri vers av Anders P VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 21:38



Bookmark and Share


  fågel grå
Det är väl så.
2008-07-22

  Ilona _L
"Life is what happens to you, while you´re busy makin´other plans"./ Lennon

Så är det nog för de flesta av oss!
2008-07-20

  Söder
Känns igenkännande. (Ska det va' så?)
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP