Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo ex Machina

Deus ex machina

tänk om
någon klev ned

Deus ex machina

och vissade mig
vad tvåsamheten
kostar

Deus ex machina

Vad skulle jag inte
vara bered att
betala då

Homo ex Machina




Fri vers av virre
Läst 735 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre