Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIO små SVAMPAR

TIO små Svampar vandra hemmåt klockan tio
en stannade på krogen
så blev dom bara nio.
NIO små Svampar pinkade på en Lotta
en togs av polisen
så blev dom bara åtta.
ÅTTA små Svampar tänkte på sin lilla fru
en träffade en annan
så blev dom bara sju.
SJU små Svampar var utan syn och reflex
en blev då överkörd
så blev dom bara sex.
SEX små Svampar längs gatan vingla hem
en slank in på nattklubb
så blev dom bara fem.
FEM små Svampar ville rum för natten hyra
en försvann med pengarna
så blev dom bara fyra.
FYRA små Svampar tror nu frun är sur och le
en sprang och gömde sig
så blev dom bara tre.
TRE små Svampar smög nu hemmåt tyst på tå
en tappade balansen
så blev dom bara två.
TVÅ små Svampar hem till huset nu var sen
en var rädd för frun
så blev dom bara en.
En liten Svamp kom så hem i mörka natt
skulle säga till frun
att han inte druckit ett skvatt.
FRUN öppnar dörren och trött på Svampen ser
slår sen av honom hatten
så finns han inte mer!




Fri vers av Marianne Kotilainen
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-07-13 22:04



Bookmark and Share


  Bissen
Jo jag kan ju bara le och hålla med... =)
2007-04-22

  Annelie E.B
jätterolig text!! kan inte sluta le:)
2006-04-24

  Nic
Mer, mer synd att de inte 20 från början så jag fått läsa mer av denna härliga text, tack för att du roade mig!
2005-07-14

  Viktor
Tack för att jag får somna med et leénde på läpparna!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Kotilainen
Marianne Kotilainen

Mina favoriter
Lille vän