Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se de goda som finns om vi tittar


Livet

Livet jag levde är inget
jag saknar.

Livet jag lever har gett
mig balans å kärlek

så nu när jag känner
hur viktigt det är, att
ge och känna tacksamhet

har jag lättare för att ta
i mot, och när jag gör det
gör jag det med glädje,

så jag vet att livet har sina
hinder, men när man kommit
på hur jag tar mig över dem

känns allt lekande lätt.
så jag tar mig vidare på
den väg jag går för hur
lycklig jag än är, så finns det
alltid mer att få.




Fri vers av Ellan
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-21 15:43



Bookmark and Share


  devilsangel
Denna text känns härligt positiv!
2008-07-22

  friheten
Instämmer med kommenatren nedan.
2008-07-21

  Trädflickan
Härligt. Gillar dom sista raderna
...för hur
lycklig jag än är, så finns det
alltid mer att få.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan