Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi fann, vi tappa varann

vi dansade tillsammans den natten.
vi höll varandras hand, vi såg varandra
vi var omtänksamma

du tog min hand och sa titta, du la armen om mig
och vi såg på den otroligt fulla månen
som kändes så nära den var i havet och i himmelen.

vi var dessa timmar ett, vi gav och tog i mot
och allt bara var så rätt, ville stanna där med dig.
vi somnade i varandras armar.

men natten blev dag och vi tappade bort varandra,
när vi var sociala med dem vi reste med.
men jag har med mig dig i hjärtat alla de timmar jag
delade med dig kommer jag förvara i mitt minne





Fri vers av Ellan
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 16:00



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ett magiskt möte
i en magisk tid.
Tacksamheten
lyser genom
din fina text!
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan