Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sirenljud och fyrljus blott i fjärran

 

Tjärdoft,
skriande måsar

högt över åsen
låtsas trösta

algdoft,
brusande hav

fyrljus i fjärran

alltjämt ligger
jag här och väntar

sirener lockar
längtan skrockar

se, jag älskar dig för evigt
 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-21 17:01



Bookmark and Share


    Maria Malm
Somrigt och längtansfullt, ja, riktigt vackert!
2008-07-23

  katt.inc
En skön känsla, måsar som skriker, havet, dofter, vågor som slår, allt detta som balsam för själen men vad spelar det för roll när man inte kan ta in det vackra, när tankarna är någon annan stans, hos någon annan och livet går omärkt förbi. En fin lite vemodig dikt som du delar med oss. Tack.
2008-07-23

    JJ VIP
Somrigt vackert! Mvh. JJ.
2008-07-22

    Bodil Sandberg
Sannerligen så vackert min vän..väntans stund så snyggt fångad!!applåder!!
2008-07-22

  Mona*
En dikt att vila i. När kommer boken?
2008-07-21

    ej medlem längre
Jättefint!
2008-07-21

  Fredrik P. VIP
elegant
formad
sommar-
längtan
- bravo!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund