Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


heterosexualseringsnormen är död

vad ger näring till ett liv

vandrar runt med stora frågande kliv

kärlek virvlar runt i människors frågor

och tänder varandras lågor

de kämpar hett av längtan och av hopp

i en storm av kamp, svett och maratonlopp

hetero, homo, bi och transexuell

existerar i vår värld, dag som kväll

i världens globalisering med frihet och liberalism

knyts alla samman och lämnar sitt mörker av egoism

släpp människan fri för kärlekens skull

befria oss från fördomsfull hetspatrull




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 23:41



Bookmark and Share


  isidore
ok.
2008-07-22

  To
Haha väl skivet! Jag har svårt att förså varför man inte ska få älska den man älskar... eller hasex men någon i samma kön etc. Kärleken är obergänsad.

Vill gärna länka till denna text från denna blogg: http://blogg.expressen.se/hbt-poesi/

2008-07-21

    ej medlem längre
Jag skriver gladeligen under varje ord i denna snyggt rimmade alster:))
2008-07-21

    ingvar VIP
Ja, hetspatrullen kan görna få bli arbetslös!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström