Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulvert

hur lugn kan man vara

om inte så lugn

som en filbunke?

Jag förväxlar

livet

och

döden

men kommer oftast

underfund med

att jag

trots allt

lever

eller?

...................

Vad är skillnaden mellan

liv

och

död

det är ingen som vet

eller?

......................

Jag sover helst

för att leva

eller

dö??

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans