Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min högsta önskan har oftast varit att få ha en pappa. Och mitt lilla barnhjärta krossades gång på gång utav denna man när jag var liten. Nu har jag inget hjärta åt honom.


Saker man inte säger högt

ibland kan jag tänka på dig
fastän jag vet att du antagligen säkerligen glömt mig
jag antar att jag aldrig betydde nå't för dig
men det gör inget längre
för jag är tillräckligt gammal för att inte behöva dig
och om jag inte haft dig som yngre
behövs du inte nu heller

ibland kan jag undra hur du mår
jag hoppas att du mår bra
men sanningen är att det gör jag inte alls
jag hoppas att du inte kan sova om nätterna
men det kan du eller hur?
och jag hatar dig
och aldrig vill jag se dig
fast mest av allt vill jag se dig i ögonen

och sanningen är nog att

jag saknar dig pappa

(Fast det gör inte jag.)




Fri vers av Sandrew
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-22 12:49



Bookmark and Share


  isidore
du har en egen jävligt trevlig stil
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew