Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga orden

Från mitt hjärta skriver jag
från ditt hjärta skriver du..
fri att skapa våra egna ord
på papper av gyllene blad
alla får plats, alla får synas
det som är mitt, det som är ditt..
där bildar dom eviga orden sitt...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-22 12:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att dela från sitt hjärta är väl ändå det finaste man kan ge.
2008-07-22

  aol
vackert för så är det
2008-07-22

  berxper
Ja, när vi lättar våra hjärtan - är orden eviga...
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP