Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas regn..

Varma tårar
ur ett kallt hjärta
glimt av känslors liv..
själens droppar
fylld till bredden...
svämmar över av livets regn..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-22 14:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett liv som inrymmer både glädje och sorg, men där Skaparen kan låta allt samverka till det bästa.
2008-07-22

  aol
vackert ömt
2008-07-22

  Quasimodo
Hur tjockt skalet än är finns den där och känner, själen !!
2008-07-22

  friheten
Jättefin!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP