Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda sidenband

Av kärlek....
ska jag ge dig
hela mitt hjärta
att älska totalt
hämningslöst....
vårda kärleksfullt ömt
för din kärlek har jag fått
ditt hjärta är nu mitt..
som jag vill älska i nöd lust
just där ska vi två binda en
kärlekens krans av rödaste
röda sidenband...
emellan dig och mig




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-22 17:17



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
så underbart skrivet...
kb
2008-08-03

  Don Jorgé
Mycket fint.
2008-07-22

  Maria T
Stark och innerlig kärleksdikt
2008-07-22

    ej medlem längre
Fint med en kärlekskrans med röda sidenband!
2008-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Intressant kombination det där: hämningslöst men ändå ömt...
2008-07-22

  berxper
"att älska totalt
hämningslöst"

Det är ljuvligt att ge sig hän!
2008-07-22

  Kalle.O
Älskar kärlekens ljuva färg...
Vacker!
2008-07-22

  aol
så vackert gillas
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP