Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen njuter..

Vinden talar sitt tysta språk
lyssnar det ljudlösa vackra..
vattnet spegelblankt stilla är
vilande rofyllt jag blickar...
själen njuter av allt jag får
av skönhetens storhet där jag går




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-22 23:47



Bookmark and Share


  To
Enkelt men så stora och vackra meningar du skapat!
2008-07-24

  Maria T
En stilla dikt, fylld av skönhet
2008-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Gud, som har givit oss allt gott för att vi skall njuta därav, skriver Paulus till Timoteus.
2008-07-23

  Night Soul Woman
mmm . . . njutbar poesi:)
*bokmärkes*och *applåder*
En underbar läsning!Tack:)
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP