Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken går genom allt

Slingrar sig fram
genom all terräng
stoppar inte för hinder
bara driver på.....
genom eld genom vatten
i sin väldiga styrka
går kärleken genom allt..
hör mitt tysta rop av längtan
som ljudlösa ekon över himlarymder
fångad in av det kraftfulla
men i kärlek alltid fri att gå..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-23 10:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sjusärdeles mäktig kraft.
Och Guds kärlek är starkare än vår.
2008-07-23

  berxper
Vilken drivkraft det är i detta!
Kärlekens styrka...

Jag tycker om det sista
"men av kärlek alltid fri att gå"
2008-07-23

    Bodil Sandberg
Underbart vackra rader!!!
2008-07-23

  jonas a
härlig stämning, vackra ord, fin hyllning
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP