Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi har att leva för


Står vid din bädd
viskar i dina ögon

kämpa ge inte upp

där du tror
att du inte orkar

där svänger vägen

du möts av ett
landskap du inte
vetat om


det är där du finner
styrkan viljan och modet



tveka inte ;

vändig dig hitåt mot livet och kom!




Övriga genrer av Bim
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-23 14:05



Bookmark and Share


    Mymlan.
"står vid din bädd
viskar i dina ögon"

det är något med de raderna som verkligen berör mig
2008-07-27

  Per Rydberg
Varm, vacker och hoppingivande! Starka ord, som jag berörs av.
2008-07-23

  Hildegun Relefors
Mycket vackert och kärleksfullt!
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim