Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagna vingar med ärr

När ska sprängda ögon få läka?
Och spruckna läppar med sår

Mina ord smälter
Droppar och fräser

När jag står på mina knän
Jag tillber

Dirigera mig till dig
Som en fjäril

Med synnerligen underliga märken
Och slagna vingar med ärr

Tar du mig ändå?
Med mina brister?

Dirigera mig till dig
Så spelar jag din melodi

Med tusen brustna förklaringar




Fri vers av Polibek
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek