Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga regnbågar

Skulle du vilja?
Kanske...
Om du skulle kunna tänka dig...
att möjligtvis
Fånga regnbågar med mig?
Innan frosten hälsar på?




Fri vers av Polibek
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-23 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek