Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandra bort, när jag skriker ut min ensamhet..


Visa mig ryggen

Blunda när mitt hjärta värker som tusen bistick
vandra bort när jag skriker ut min ensamhet
visa mig ryggens hånskrattande ryggtavla
när jag söker kärlekens längtansfulla famn
skaka på huvudet när jag berättar hur mycket jag älskar dig
lämna mig kvar i helvetets eviga lågor när jag behöver dig som mest
jag hatar mig själv så starkt att jag tycker att jag förtjänar all smärta




Fri vers av Skrivarn
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 21:45



Bookmark and Share


  Jessica B
Den var så himla sorglig.
Fan va bra den va.
Stor applåd till dig min vän
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn