Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livstörst

Min själ törstar
efter mera..
mycket mera
efter kärlekens vin
ständigt vill bli fylld
till bredden...
min livstörst oändligt stor
endast kärleken mättar mig




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-24 12:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Psalt.42:2
Applåd!
2008-07-28

  isidore
dina dikter gör mig lugn. du skriver bra. tack
2008-07-25

  Lejonhjärtas poesi
En helt underbar livstörst målar du i skön poetisk form.
2008-07-24

  Johan Bergstjärna VIP
Törst är vi - ingenting mer.
Fint.
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är en legitim och mänsklig törst som Gud lagt ned i oss.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP