Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrskensdröm

Plockad ur stjärnevärlds kärleksparad

strös glitter från änglalik krans

Med färgfyllda lampor från himmelens stad

sprider natten sin gåtfulla glans

Sjunger sin glädje i sprakande kör

dansar sitt springande ljus

Brinnande lek som ögat berör

det är norrsken över vilande hus




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-07-24 16:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm, norrsken är en sann njutning, ett fascinerande himla-skådespel, och det formulerar du så bra i denna text!
2009-03-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet om ett sagolikt förunderligt fenomen.
2008-10-22

    wildrosen
Förtrollande vackert poetat....
2008-09-04

  Carola Zettergren
VACKERT!!!!
2008-07-25

    Maria Malm
Norrskenets magiska skönhet..tjusigt.
2008-07-25

  papessa
berörande vackert
2008-07-24

  Yvonne
Otroligt vackert skriven dikt. Kan se det vackra norrskenet framför mig. Har upplevt det endast en gång. Applåd.
2008-07-24

  Leva Livet
Mycket vackert och förtrollande norrsken!
2008-07-24

  aol
som sagt så strålande vackert
bokmärke så klart
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Enormt vackert.
Bland det bästa du skrivit.
Oerhört snyggt rimmat och kopiöst fint ordval!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP